Welkom bij
Elektro Cuypers

Kwaliteit en service zijn zeer belangrijk voor ons! Wij bieden kwalitatieve huishoudelektro zoals wasmachines, droogkasten en koelkasten, maar ook alle inbouwtoestellen voor uw keuken, TV, audio en persoonlijke verzorging. Ook een eigen hersteldienst maakt deel uit van ons aanbod. Heeft u vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren! 

Méér dan 60 jaar ervaring
in uw thuiscomfort

Over ons

Gevarieerd aanbod

Met ons ruim assortiment producten op stock helpen je graag onmiddellijk verder. Heb je een specifiek product in gedachten, maar kan je het niet direct vinden? Contacteer ons of kom even langs in de winkel. Waarschijnlijk kunnen we wel voor je bestellen!

Onze productspecialisten

Wij staan steeds klaar om je te helpen met advies en uitleg over onze producten. In de winkel kan je de belangrijkste producten uit ons assortiment steeds zien en leggen we je graag alle functies ervan uit.
Zo ben je zeker dat je het juiste toestel aanschaft.

Service na verkoop

Voor ons stopt het niet na de levering van uw toestel. Heeft u achteraf problemen met uw toestel? Geraakt u niet wijs uit die nieuwe wasmachine? Of werkt u TV niet meer naar behoren? Dan staan wij ook na de verkoop nog steeds voor u klaar. U bent steeds welkom in de winkel voor al uw vragen over uw reeds aangekochte toestel. En voor een herstelling komen onze eigen techniekers graag bij u aan huis.