Ontdek nu de slimste LG oled tv’s*!

13 mei 2019

Kenners kiezen voor de beste kijkervaring. Dus waarom zou jij dat ook niet doen? Kies een van de allernieuwste LG oled tv’s en ga volop voor de slimste tv* ooit met het diepste zwart, oneindig contrast en de rijkste kleuren.

En het geluid? Dankzij Dolby Atmos ook niet te evenaren.

Ontdek snel het kunnen van de LG oled E9 en C9 tv’s.

*vergeleken met vorige LG OLED modellen.

Anker

[]

Anker

[]

Voordelen van LG oled tv: perfect zwart en perfecte kleuren

Anker

[]

Eerst en vooral, waarom zou je kiezen voor een LG oled tv?

  • Een beeldkwaliteit om u tegen te zeggen; je ziet het verschil in vergelijking met een led tv echt.
  • Oneindig, diep zwart omdat elke pixel afzonderlijk in- en uitgeschakeld wordt.
  • In echt donkere scènes mis je geen enkel detail.
  • Veel levendigere kleuren door de afzonderlijk aangestuurde pixels. Kleuren worden super nauwkeurig weergegeven en spatten zo van je scherm.
  • Een ultradunne tv met mooi design. Past altijd in je interieur!
  • Gebruiksvriendelijk en slim dankzij de ingebouwde artificiële intelligentie.
  • Dankzij Dolby Atmos altijd een perfect geluid om de cinema-ervaring helemaal compleet te maken.

> Bekijk alle LG oled tv’s.

LG OLED tv
Anker

[]

Intelligente α9 processor: maak kennis met de verbeterde 2de generatie!

Anker

[]

Zonder krachtige processor geen tv. De processor is de motor van je tv en is mee verantwoordelijk voor de beeld- en geluidskwaliteit. Die processor kreeg nu een upgrade en resulteert in een nóg betere kijkervaring.

Dankzij het verbeterde algoritme zorgt de 2de generatie Alpha 9 processor voor een hogere beeldkwaliteit en beter geluid. Ook het optimaliseren of upscalen van Full HD of minder goeie beelden gebeurt sneller én met betere resultaten.

Dit alles maakt hem de slimste OLED TV* en zorgt dat de kijker door het beeld en geluid wordt ondergedompeld in de meest realistische kijkervaring.

*vergeleken met vorige LG OLED modellen.

Intelligente Alpha 9 processor
Anker

[]

Hoe werkt dit deep learning algoritme?

Het aloritme scant de verschillende datapunten op het beeld, vergelijkt ze via een enorme database van miljoenen datapunten en herkent daardoor de inhoud ervan. Daardoor kan het algoritme de perfecte helderheid en het perfecte contrast toewijzen aan elk beeld.

De slimme Alpha 9 processor herkent het omgevingslicht via een omgevingslichtsensor en houdt rekening met het menselijk oog en hoe deze licht waarneemt. Dankzij de sensor past de processor vervolgens de helderheid van het beeld aan, zodat jij tv kijkt met levensecht contrast en helderheid.

Ook HDR beelden kunnen nóg beter. Je kijkt zonder problemen naar de meest donkere scènes; ook in lichtrijke ruimtes! Dankzij de artificiële intelligentie in de processor verandert een donkere scène naar een beeld met veel contrast, details en levendige kleuren. Mis geen enkel detail!

Anker

[]

Nu nóg slimmer dankzij ThingQ AI

Dankzij LG webOS ThinQ AI was tv kijken nog nooit zo gemakkelijk en intuïtief.

Het biedt eenvoudig toegang tot al jouw favoriete entertainment en apps. Je kan bv. gebruik maken van de meest populaire streamingdiensten (zoals Netflix). Navigeer dankzij de Magic Remote en de unieke LG Launch bar eenvoudig én snel door alle apps.

Anker

[]

Heb je meerdere slimme LG toestellen in huis? Zoals een LG wasmachine die je vanop afstand kan bedienen, LG multiroom speakers of een LG koelkast die je altijd op de hoogte houdt van de inhoud ervan? Koppel al je slimme toestellen in huis aan je slimme LG oled tv en bedien ze via het home dashboard vanaf je televisie. Vanuit je luie zetel; handig toch?

Doordat de nieuwe LG oled tv’s slimmer zijn, verstaan ze nu nog ingewikkeldere verzoeken. Je krijgt meer dan ooit de antwoorden die je zoekt; sneller en duidelijker. De artificiële intelligentie herkent nu ook de context, waardoor 1 verzoek meestal voldoende is. Je hoeft je vraag dus niet meer eindeloos te herhalen of anders te verwoorden.

LG OLED tv
Anker

[]

Verander je woonkamer in je persoonlijke cinemazaal dankzij Dolby Atmos

Anker

[]

Met een LG oled tv uit de 2019 line-up haal je meer dan ooit de tv in huis om je eigen persoonlijke cinema te maken. Nodig je vrienden een keer uit om een film te kijken en ze komen steeds opnieuw terug!

De verbeterde α9 processor kan nu ook tweekanaals geluid omzetten naar 5.1 surround sound. De processor herkent het soort geluid (bv. stemmen, muziek, genres…) en optimaliseert die voor het beste resultaat. Hij herkent ook de akoestiek van de ruimte en past het outputgeluid daarop aan. Stemmen worden helderder en duidelijker, meeslepende muziek wordt nu nog indrukwekkender,…

Hoor je minder goed? Wil je het basgeluid wat krachtiger? Je kan je audiovoorkeuren volledig zelf instellen volgens jouw wensen en de akoestiek van de kamer waarin je tv kijkt. Zo belooft LG het beste geluid.

LG oled tv - beeld zoals de filmmaker het bedoeld heeft
Anker

[]

Ervaar films en series zoals de filmmaker het initieel bedoelt heeft

Dolby Vision HDR bevat nu een nieuwe helderheidstechnologie die gebruik maakt van artificiële intelligentie. Hierdoor herkent je tv hoeveel daglicht er in de ruimte is en past hij de helderheid en het contrast van het beeld automatisch aan. Zo kijk jij altijd tv (overdag én ’s nachts) met het perfecte beeld.

De nieuwe LG oled tv’s maken gebruik van 4K Cinema HDR om jou altijd het beeld voor te schotelen zoals de filmmaker het bedoeld heeft. Je LG tv ondersteunt de belangrijkste HDR formaten: Advanced HDR van Technicolor, HDR10 Pro en HLG.

Anker

[]

LG oled tv’s die in elk interieur passen

Dankzij de oled-technologie en het ontbreken van een backlight-paneel zijn LG oled tv’s heel wat dunner dan de conventionele led televisies. Hierdoor gaan ze nog meer op in je interieur. LG oled tv’s passen overal dankzij hun minimalistisch en strak design.

Dankzij het verbeterde kabelbeheer zijn alle kabels naar je randapparatuur en de stroomvoorziening nu nog beter weggewerkt. Wil je genieten van prachtige foto’s op je tv wanneer je niet kijkt? Selecteer dan de galerijmodus en droom weg bij de prachtige reisbestemmingen van TripAdvisor.

LG oled tv design
Anker

[]

E9 en C9: de slimste LG oled tv’s* ooit!

*vergeleken met vorige LG OLED modellen.

Overtuigd? Je wil ook een superslimme LG oled tv in huis halen? De E9 en C9 modellen lijken sterk op elkaar en hebben vanbinnen precies dezelfde functies. Beide tv’s zijn beschikbaar in 55” en 65”, hebben een 4K Ultra HD beeldkwaliteit en maken gebruik van het gebruiksvriendelijke LG smart tv platform webOS ThinQ AI.

Beide oled televisies behoren met hun energieverbruik tot energieklasse A. Ze hebben elk 3 USB en 4 HDMI 2.1 aansluitingen en zijn daardoor helemaal klaar voor de toekomst. HDMI 2.1 ondersteunt hogere frame rates, snellere verversingssnelheden en hi-res audio. Dat betekent bijvoorbeeld minder haperingen tijdens snelle scènes zoals sportwedstrijden, actiefilms en games.

Enkel het design verschilt:

  • LG oled E9: Picture-On-Glass design: ultra dun design, de tv lijkt wel in de lucht te zweven! Deze tv heeft ook een geïntegreerde soundbar.
  • LG oled C9: Cinema-Screen design met elegante voet.
Anker

[]

Profiteer nog tot 30 juni 2019 van € 200 of € 300 cashback.

Bestel jouw nieuwe LG oled tv online of in de winkel.

Wordt het de LG oled tv E9 of de LG oled tv C9? Zelfde top specificaties, maar een andere look en design.

Anker

[]

Let op, de cashback actie is geldig vanaf 1 mei 2019 t.e.m. 30 juni 2019.

Anker

[]

Liever een LG oled tv uit de 2018 line-up? Lees meer over LG oled tv’s 2018.

Of bekijk ons volledig assortiment tv’s.

Anker

[]